Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Vår, vår underbara vår!

Våren är underbar på många sätt och vis. Vi kan träna på barmark igen och lyssna på fågelsången i skogen. I våra trakter blommar just nu vitsipporna för fullt och snart har vi gullvivor att njuta av. Men det kan finnas faror bland allt det vackra. Huggormen har vaknat och kan vara slö så här på vårkanten. Våra hundar hinner blir nyfikna innan den flyr och ingen vill ju bli biten, så se upp! De flesta försäkringsbolag har ett avtal med en online-veterinär. Det kan vara klokt att kontrollera sitt bolag och lägga in nummret till den stationära veterinären, onlinveterinären och jourveterinären i sin mobiltelefon. När, eller om, olyckan är framma, är det skönt att lätt veta vart man kan nå hjälp. 


I webbutiken är det full fart och vi har fått ett riktigt uppsving. Vi tackar alla er kunder som beställer saker från oss. Vi försöker att hela tiden hålla sortimentet uppdaterat och påfyllt. Ibland hinner vi inte med och vi hoppas att ni har överseende med det. Är det något som fattas eller som ni undrar över, är det bara att höra av er. 

Vi leverara samma, eller nästkommande arbetsdag och numera går det bra att betala både med kort, Paypal och Klarna. 


I webbutiken är Finska Jokkes fantasktiska kampleksaker påfyllda. Skinn från kanin eller lamm i kombination med stadiga kampisar med eller utan expander eller pip. Du som redan provat vet att de finns i flera härliga modeller med läderdetaljer i tuggdelarna. Dessutom smart tillverkade av spillbitar så att allt material blir till användning. Du hittar den HÄR!Svenska Metizo har börjat tillverka halsband med mjukt, skönt konstskinn. Vi har valt att ta in några färger till en början och valt grått fluff på insidan. Halstryps-halsbandet finns i flera storlekar och Ni hittar den HÄR!

Nyhet från Metizo


Nyhet från Lickimat


Nu finns det en större variant av Lickmats slickmatta i webbutiken. En matta med 3 cm hög kant som kan fyllas med mat till den större hunden utan att svämma över. Slickmattan har samma giftfria material och kan både diskas och frysas utan problem. Benet är 35 x 26 cm stort och finns i svart. 
Du hittar alla slickmattorna i olika storlekar och modeller under skålar mat/vatten i webbshoppen.


Du hittar den HÄR!


Hundhandduk i microfiber för bästa uppsugningsförmåga är en hundsak som är oumbärlig

Värmedyna från Heat Up


En av nyheterna i webbutiken är värmedyna/värmefilt från Heat Up. En dyna som du enkelt lägger i bilburen eller på hundens sovplats. Den kopplas med ett USB uttag och den blir megasmidig om du använder en powerbank. Då kan den flyttat med vart du vill och du behöver inte längre fundera på om hunden blir kall och fryser efter träningspasset. Dynan har tre värmelägen och du kan läsa med om den här!

Äkta päls och skin från JOKKE!


Jokke är ett finskt företag som tillverkar produkter av äkta skinn. Vi är stolta över att kunna presentera Jokkes hundlekaker i lamm, kanin och älgskinn. Det finns långa leksarker, kortare, eller leksaker med pip. Kolla in leksakerna Här!