Nyheter

Nyheter i webbutiken och annat läsvärt 


Kong classic kamp

Hundsaker är roliga för hundar men det är också väldigt bra för relationen och kontakten med sin hund att leka mycke med valpen eller den vuxna hunden. 

Advent och Julmys

Man tror inte det är sant, men det är faktiskt jul snart. Christmas-serien med hundleksaker säljer för fullt och för er som inte kollat in dem ännu, så hittar ni dem här, under "Leksaker".

Du hittar tomtar, renar, isbjörnar och alla är oemotståndliga!


Vintern är mörkrets tid och har ni inte fått fram reflexer och lampor än, är det hög tid för det nu. Tänk på att reflexer är färskvara och tappar sin effekt med åren. Ibland behöver man se över vad som ännu fungerar.  

Du hittar reflex, blink och lampor under kategorin Reflex/Blink och nu finns även blinkhalsband i gult. 


En annan produkt med bra reflexer som vi varmt rekomenderar, är Metizo produker. Reflexerna som finns insydda i de svensktillverkade produkterna är så fantastiskt bra och syns på långt håll. De håller år efter år och har jättebra styrka i reflekteringen. Nyhet med julinspiration


Under kategori leksaker i webbutiken hittar ni julinspirerande hundleksaker. Tygleksaker med prassel eller pip i roliga och billiga varianter. Ge bort till en träningskompis eller till grannes hund i julklapp. Eller överraska din egen hund med en rolig julklapp. 


Du hittar den HÄR!


Hunddyna

Nu är Doppe tillbaka i lagret igen. Droppe är en lite pipleksak som är väldigt populär att bära i fickan på hundutställningar. Du stoppar leksaken i fika och när du vill att din hund ska visa sig från sin mest allerta sidan, slår du på fickan och pipljuden får din hund att bli uppmärksam. 


Du hittar Droppe och många fler leksaker både med och utan pip HÄR!


Droppe Pipleksak

Nu finns det hunddynor i mjukt skönt material som passar lika bra i hemmet som till utflykten eller bilen. Dynan är lätt att vika ihop och ta med sig och har en praktisk färg i svart med fina vita tassar. Den finns i flera olika storlekar och du hittar den HÄR!Hunddyna

Nya hunddynor


Mjuka härliga halsband från Metizo


Svenska Metizo har börjat tillverka halsband med mjukt, skönt konstskinn. Vi har valt att ta in några färger till en början och valt grått fluff på insidan. Halstryps-halsbandet finns i flera storlekar och Ni hittar den HÄR!